Om oss uppdaterad 2008-05-04

Hej och varmt välkomna hit!


Vi som har denna sidan heter Maria och Stefan. Vi bor ca. 3 mil söder om Göteborg. Här bor vi ett hus tillsammans med Frida 18 år som är den enda av våra tre barn som bor kvar hemma.  Inte nog med att vi har varandra . Vi har även lyckan att få ha haft Björne i familjen, och efter hans bortgång i December finns Zolo, Gnista, Yaya ,Lewa, Trolla och Buddha  kvar hemma hos oss mer om dessa kan ni läsa under våra hundar. Vi har varit leonberger ägare sedan 1999 och det är vi tacksamma för. Att lära känna dessa underbart fantastiska individer har bidragit till mycket. Jag har varit mycket hundrädd och min familj har tjatat om att skaffa hund. Det pratades om Rottweiler och Schäfer men jag slog givetvis bakut, jag var livrädd! Jag började läsa om hundar och olika raser. Jag fastnade för Leonberger ganska omgående. Jag hade dessvärre aldrig sett någon ( storleken hade nog golvat mig) men dess lugna sätt ihop med det kärleksfulla uttrycket gjorde att jag ville ge det en chans. Jag letade överallt och hittade slutligen en annons till Gep's Big Bear's i Östervåla…Stefan fick ringa och i andra ändan svarade en Gina. Vi ville ha en tik och i den kullen fanns bara en så vi tog den. Detta tjat om att ha Leonberger är det enda tjat min familj tackat mig för!
Tack även till Gina som har blivit min vän och handledare. Av dig har jag lärt mig att som uppfödare finns man när ens valpköpare behöver en. Tack för att jag fått möjligheten att lära känna dig och din familj. Tack även till er valpköpare som gett valparna drömförhållanden. Det är tack vare allt det goda som gör att jag vill fortsätta.

Klicka för att se bilderna större

Stefan                      Nicklas                                                    Frida                   Linda                       Maria                                 Huset

Är du intresserad av valp från oss så hör gärna av dig!

Vill ni komma i kontakt med oss så är ni välkomna att ringa.


Maria mobil 0732-195762
Stefan mobil 0738-029024