Kullen kommer att döpas efter

Trollrasen "Orc"

födda 14 september

   Antal                          Antal 1

 

Fairytroll's Graceful King of Orc  &  Fairytroll's Graceful Queen of Orc

Vi välkomnar  "Orcerna"  till världen

Leia                Zolo

    

       Geps's Big bear's Graceful Girl              &            Such Dkuch Fairytroll's Zorak Zoran

    Hd AA Ad 1 öga Ua                                                  Hd AA Ad ua   Öga Ua

                                                               

valp

S34228/2005 RB
Fairytroll's Zorakzoran

S26048/2002 RB
Gep's Big Bear's Herethereeverywher

S13871/2000 LG
Guldfaxes Euroman Emigrant

S54948/96 RB
Gep's Big Bear's Her Majesty

S45108/2001 RB
Fairytroll's Cherokee

S47575/99 RB
Gep's Big Bear's Mozart

S21091/99 RB
Gep's Big Bear's Helter Skelter

 

S36489/2006 RB
Gep's Big Bear's Graceful Girl

S21675/2004 LG
Teamaides Gästrike Gutten

N03455/00 LG
Skjaergaardens Harley Fat Boy

S48015/98 RB
Remröd's Moya Gracilis

S39709/2002 RB
Gep's Big Bear's Mikaelas Brutta

S28916/2000 RB
Gep's Big Bear's Black Tiewhitenois

S54174/97 RB  
Gep's Big Bear's Two Of Us

 

 

Info om valparna längre ner på sidan

Klicka på bilderna för att se dem större!

 

31 Oktober

Valparna växer och är riktigt fina. Har fått lite hjälp av Lotta att ta lite ståbilder på dem, Tack för den hjälpen=). På söndag är dom 7 veckor och jag undrar vart denna tiden har tagit vägen? Men...men... nedan lite nya pics=)=)

Fairytroll's Graceful King of Orc.  "Tudor"

Fairytroll's Graceful Queen of Orc. " Molly"

 

 

24 Oktober

Tiden rusar iväg och jag hinner inte riktigt med allt jag vill. Nu kommer iallafall lite blandade bilder från veckan som varit, Nu vill de ut och kissa och bajsa och därmed minskar tvättandet betydligt. De är riktigt runda och goa och väldigt sociala. De gillar att busa med de stora och Nettan är ju favorit med sin lilla kostym=)=)

19 Oktober

5 veckor idag. hemskt vad fort det går. Bara 3 veckor kvar som dom är mina.....vikterna inlagda. Bilder kommer men jag har varit barnvakt i helgen vilket innebär att jag inte hann redigera bilder=), dom har varit ute i 3 timmar idag och är helt slut efter det=).

16 Oktober

 

15 Oktober

valparna är nu 4½ vecka. De leker och busar med varandra för att sedan slockna tvärt. de får täta besök av pappa Zolo,Gnista och Yaya och det gillar dom=)...Lite nya pics då=)

9 Oktober 2008

 har tagit lite mer bilder vilket ju inte är så svårt när man är tillsammans med dem i stort sett hela tiden=)

 

9 Oktober 2008

Här kommer lite nya bilder på de små söta korvarna. Jag har kapat de vassa klorna än en gång och igår fick dom ett välbehövt bad. De är riktigt rejäla och för varje dag som går blir det goare och goare. De äter,leker och sitter gärna i famnen och pussas.

 

5 Oktober 2008

De små trollen blir 3 veckor idag, de mår prima och är såklart underbara. De har börjat leka med varandra och nu inleds den viktiga fasen av socialisering. De vill gärna vara med en stund och älskar när vi pussar på dom. Dom har nu flyttat ut från våran sovrum och bor nu i vardagsrummet. Det är något svalare och de verkar trivas bättre med det nu när de kan reglera sin värme själva. Tycker allt att tiden springer iväg och speciellt när vi har bebisar. Vill ju ha dem kvar längre men men...Här kommer lite nya bilder från gårdagen och vikterna kommer ut när de små vaknat upp från sin skönhetssömn=).

3 Oktober 2008

Valparna är idag 18 dagar gamla och mår prima, De har blivit avmaskade första gången, klorna är klippta igen och tänderna börjar kännas i munnen på dem. de äter med god aptit båda två och ser ut som två små knubbsälar. Jag har fina bilder i kameran som skall redigera under dagen och jag hoppas att ni kan se dem senare idag.

28 september: Valparna blir idag 2 veckor och de har öppnat ögonen. Vi har klippt klorna och jag lovar att sätta in lite nya bilder under dagen! Dom är så kanonfina dessa båda underverken, för underverk är det verkligen.

Ja, nu har valparna blivit 1 vecka och jag har satt ut bilderna jag inte hunnit under dygn 5. Dom är galet rejäla, vilka godingar. Äter som monster , fast väldigt söta monster såklart=)..det blir roligare och roligare att fotografera för var dag som går då de mer och mer blir hundar av dem. Kan avslöja en lite egenhet hos prinsessan Molly och det är att hon är väldigt kittlig under höger framben=)=) ..Bilder från 6 & 7 Dygn kommer här....och vikterna längre ner i tabellen=)

Bilder från 2008-09-19, valparna 5 dygn

 

 4 Dygn idag, och man ser hur de växer, de har veck överallt=), inatt hörde vi det klucka när du svalde maten=), det finns ju så dom slipper bråka om den. otroligt skönt med bara 2 valpar för både Leia och oss=), De ser mycket fina ut så här långt, de är mörka och rejäla och kolsvarta huvuden vilket jag hade önskat, dessa linjer kommer knappast bli korsade mer så det blir ju väldigt speciellt. Killen är en kopia av sin snygga pappa. De vägde båda 700 gram idag så nu har prinsen kommit ikapp Molly Matvrak=) Här kommer dagens bilder.....Titta och njut!

3 dygn har gått fort, dom växer och mår bra. Leia mår fint även hon. Idag blev en hel del bilder suddiga och därav inte så många att sätta ut, prinsessan väger idag 650 gram & Prinsen väger 600 gram...Molly är ett riktigt matvrak=)=)

Natten har varit lugn och fridfull, Leia har sovit större delen och de små likaså, ser på Prinsessans mage att hon har ätit en del under natten, den var rund som en boll=).Uppdaterar i kväll med bilder och vikter då är de 2 dygn gamla=)

Bebisarna är nu 1 dygn gamla. Dom har 11 nappar att dela på men ändå skall dom ha samma som den andra. Typiskt syskon=), dom väger nu 520 gram vardera och har därmed ökat hela 70 gram första dygnet=). Leia mår fint och är en riktig mönstermamma.Nedan har ni lite bilder från dagen...titta och njut för detta är helt underbart!

Ett stort  tack till Anna och Peter, Västra djursjukhuset och till min älskade man Stefan som alltid fnns där för mig och efter vi kom hem la jag mig brevid Leia och 10 minuter senare kom han in med 2 räksmörgåsar och 1 glas juice, är det inte kärlek=)...

hemma=)

Bilresan hem gick bra, jag och Leia bak i bilen=)

och så kom alla tre till slut...vilken lycka=)

dörrskyltar till hundarna=)=)=), kul.

 Lyckotrollet=), kramade jag hårt för att allt skulle gå bra, det hjälpte=)=)

Leia har fått värkstimulerande och vill gömma sig under stolen, tänk att den stora tösen fick plats där=)

             Leia i valplådan innan vi åkte iväg..

       kön     födelsevikt   Vecka 1     Vecka 2     Vecka 3    Vecka 4     Vecka 5     Vecka 6     Vecka 7    Vecka 8

450 gram

1000 gram

 

2000 gram

2950 gram

4500 gram

6400 gram

8200 gram

10600 gra

450 gram

1100 gram

 

2400 gram

3650 gram

5050 gram

7300 gram

9300 gram

11400 gra

2008-09-13

Leia  är på G=)....uppdaterar efter hand när det händer något.

2008-09-14

Leia har sovit inatt som ett tryggt barn, inget enligt regelboken. det läcker nu fostervatten och jag väntar på första lilla trollet=).

2008-09-14 Japp då har vi 2 små troll och en nöjd mamma i valplådan. det drog ut på tiden så vi valde att åka iväg med henne. Hon var svag i värkarna vilket inte är konstigt när det bara är 2 små liv som skall sätta igång hela maskineriet. Vi är glada att vi åkte iväg i tid och inte väntade längre för då hade inte dessa små karamellerna klarar sig. Jag skall fixa till bilder under kvällen.

2008-09-15 Natten har varit lugn även om jag största delen varit vaken. Leia är pigg efter snittet och tar oerhört väl hand om de små. Stefan fick tvingade ut henne för rastning imorse sedan sprang hon in till sina små sötnosar. Jag kommer att ta nya  bilder idag som antagligen kommer ut under kvällen.