Har du funderingar på att köpa valp från oss?

 

Vi bedriver uppfödning av leonberger i liten skala. Våra hundar är familjemedlemmar och det är även valparna de 8 veckorna de bor hos oss. De får vänja sig vid hushållets alla ljud och får möjligheten att bli vana vid både barn och katter.

 

När valparna är födda så kan du följa deras utveckling i valplådan. Där kommer vikter att läggas ut men även bilder. Vi tar inte emot besök de tre första veckorna eftersom valparna är känsliga mot infektioner. När tre veckor sedan har gått så är du välkommen hit och titta på valparna.

 

Om du bestämmer dig för en valp nu så är det dags att betala handpenningen på 1500:-, då vet vi med säkerhet att den har ett hem och inte blir utan. Denna handpenning återbetalas inte om du skulle ångra dig

 

När valparna är 5-6 veckor är det dags att välja ut den valpen som passar bäst ihop med er familj, detta hjälper jag till med. Meningen är att rätt valp hamnar i rätt familj , så att så lite överraskningar som möjligt uppstår, detta är inte bara bra för dig utan även valpen och oss eftersom den inte riskerar att få flytta runt.

 

Vid 8 veckor är det dags att hämta hem eran nya familjemedlem, Den är då:

 

Reg. I SKK

Veterinärbesiktigad

Vaccinerad

Chip-märkt

Avmaskad

Dolda fel försäkrad i 3 år.

 

Vi sitter ner tillsammans och går igenom alla papper som följer med valpen.

 

Vid leveransen får ni med er :

 

 

Att skaffa valp (en Dvd från SKK),

en liten filt som doftar mamma & syskon

lite foder &  godis

En pärm med annat smått och gott.

 

Andra dagen vill vi gärna att ni hör av er så att vi får veta hur det går och om det finns några frågor.

 

Vi försöker att ofta ha valpträffar , detta är mycket uppskattat av alla, och då är det kul om så många som möjligt kommer.

 

Hit får valpköpare ringa hur mycket som helst, inga frågor är för dumma, kan jag inte svara på din fråga så tar jag reda på svaret och återkommer. Denna support gäller alla våra valpköpare från att de föds och livet ut. Vi försöker att hjälpa till med så mycket vi bara kan.

 

Varmt välkomna till oss

 

Maria och Stefan på Fairytroll’s kennel