Här kommer jag att lägga in text & bilder från våra mysiga valpträffar.

  Klicka på bilderna för att se dom större!

26 Augusti 2010

Årets kennelträff är avklarad, en dag som slapp se regnet även om det blåste lite kallt så blev det en lyckad dag. 21 Trollungar från olika kullar med hussar och mattar av olika storlekar deltog. Vi startade med en aktiv promenad som gick ut på att ha kul med sin hund på den vanligtvis tråkiga promenaden, balansera på stockar och gärdsgård, gömma godis i buskar, krypa under och hoppa över stockar. Dom fick dessutom prova på ett litet spår. Efter 2 timmar i skogen gick vi hem till grillen där Mariana & Anders grillat korv till oss alla, en välbehövd paus med tillfälle till snack. Därefter en liten ringträning men div. tips som förhoppningsvis skall hjälpa till i ringen. denna träning höll Mats i. Tack snälla ni som ställer upp och hjälper till, och tack till alla ni som har Trollungar och våra underbara samarbetspartner med våra hel och halvfoderhundar, det är ni som gör det så roligt.

 

25 & 26 Juli 2009

Nu är årets lyckade dag över, för lyckad är det rätta ordet. I 2 hela dagar har vi träffats under trevliga omständigheter och förutom er trevliga valpköpare /fodervärdar så vill jag tacka er som hjälpte till att göra helgen. Tack till Lena som klurade ihop en FÖR svår poängpromenad. Stort tack även till Cattis som höll i lydnaden och svarade på frågor som alla hade. Yvonne som hade ringträningen och på ett proffsigt sätt lärde mina gäster hur man visade hund. Hon hade dessutom tryckt upp ett kompendium som delades ut. Stort Tack!  Idag hade vi en utställning där Domare var Alf Andersson, han bedömde med öppen kritik och det var mycket givande för både hundar och Människor att delta. Jag var ringsekreterare och de var NOG lätt....hrmf....fattar inte hur dom riktiga hinner med=). Bilder är tagna och kommer ut efter hand, håll utkik...och återigen till er alla ett varmt stort tack för att ni kom och tillbringade helgen med oss på kennel Fairytroll's <3<3<3<3<3<3

Bilder DAG 1

Elisabeth & Lufsen                               Tobbe & Nelson                             Lisbeth & Ramos

                  Håkan & Gnista                                 Monica & Leona                     Johanna, Louise, Pelle & Humla & Lasse

Trolla & Viktor                                      Aragon & Arwen med familj

    Hanna & Lufsen                                          Lydiga valpköpare med olýdiga trollungar=)

Träning pågår....

Illmarig Gravid Cattis                             och lyckliga ,Lydiga hundar ( Elisbeth ÄR linslus)

Kontakt sökes.........................

Johanna & Humla................&            "Fångad av en stormvind"...Mia=)"

                 Aragon & Micke             Philip,Eva,Anders,Mia ,Hanna,Viktor....och  hahahahaha!

Jag & Lena                                          Tor           

Lasse,Monica & Leona                         Malthe

Tor                                                     Nellie  m. Familj

Stolt vinnare av poängpromenaden                                Philip & Tor m. Yvonne

Gnista & Jag                         Anders & Malthe                     Louise & Lasse

Monica m. Leona                                    Håkan & Gnista

Cathrine & Arwen                   Henke & Eddie                      ELISABETH igen m. Lufsen mfl...

Kolla bakom i ringen!!!!! VEM?                              sen.....Gissa?   hahaha

Gnista & Vi tackar för idag....foton fr. Dag 2 kommer....

 

valpträff 11 Juli 2008

Denna träff hade vi bjudit in alla från samtliga kullar. Det kom totalt 17 trollungar med deras underbara familjer. Vi startade kl. 16 med korvgrillning, kaffe och läskande vattenmelon. De små och stora trollen bekantade sig med varandra vilket ju innebar att mattar och hussar gjorde likadant. För mig som uppfödare är det en otrolig upplevelse att få möta er med de stora trollen som så många gånger legat i min famn som små små troll...Klockan 17.00 gjorde min kära vän Gina entre' för att hålla i en liten snabbkurs i ledarskap mm. Hon är superduktig på att lära ut och med sig i bagaget hade hon sockersöta Kerstin och hennes två bebisar vilket nästan skulle förbjudas eftersom hon kom med en liten karamell på 9 veckor som var gudomlig. Jag vill tacka er alla för denna dagen och att ni tog er tid att komma hit. Jag skulle önska att det fanns mer tid att lägga på var och en av er men jag antar att er kalender ser likadan ut som min, vilket ju ökar förståelsen en aning. Ni vet att ni kan höra av er när/om ni vill och jag vill avsluta med att tacka er för förtroendet att just jag fått äran att berika er familj med en trollunge.

Bilder kommer under veckan! Stor kram till er alla /Maria

Gnomi-kullen

Gorakiki-kullen

olog-Hai kullen

en del hade tyvärr redan hunnit åka hem när vi tog gruppbilderna. Tack alla ni för en oförglömlig dag!

Valpträff 15 December 2007

Idag har vi haft valpträff för Gorakiki-kullen som nu är 6 månader. Här bor dom ju lite spritt i landet och utanför så det är inte helt lätt att få ihop ett stort antal. De finns ju i Norge,Danmark och Italien. Sedan bor lika många långt upp i landet.Aragons husse hade spelat sönder foten.. Det blev Humla och Azlan som kom och eftersom vi skulle ha lite utställningsträning inför My dog i Januari så fick vi bjuda in lite vikarier=)=). Hur som helst så blev det väldigt trevligt och vi grillade korv och efter det fanns det kaffe och kaka=). Utställningsträningen gick jättebra och Stefan var domare. Tack för denna dag, det var härligt att träffa er!

 

Valpträff 1 maj 2007

Wow vilka valpträffar vi har. Denna gången fick vi äran att återkomma till Doris och hennes familj. det var värsta grillpartyt med kött, sallad, paj och bröd. Det är helt underbart att få vara uppfödare åt era fina hundar. Vi skulle träffas kl. 13 men jag och Kinni kom tillsammans med Chatrine, Mikael och Alexandra (som skall bli en av oss när Tossa fått sina valpar).Vi hade varit på utställning. Gissa om det var lyxigt att komma till dukat bord=). Med på träffen var Doris, Buffy, Conrad, Alfons och Zolo. Barbro och Conrad hade köpt en jättefin 2-årspresent till ALLA hundar! ( förutom kullsyskonen så var även Tess och Kinni med). Tack till alla er som kom & tack till Britt-Louise och Thomas för att vi fick komma. Stor Kram från en stolt uppfödare!

                     Conrad                   Buffy                    Doris                 Zolo                 Conrad                   Alfons                     

Valpträff 2006-08-05                

Vi blev inbjudna till Bamses familj på kullträff, med bad och lunch. Det var en helt underbar dag med sköna bad för både hundar och hussar/mattar. Efter badet bjöd Maria och Johan på sommarlunch, maten var underbar, människorna likaså. Tack Fam. Wagne för er gästfrihet och tack till er som kom. Med på träffen var Bamse, Jim, Alfons och Doris.

                   

                           

Tack till Fam. Wagne för eran gästfrihet, Tack till alla som kommer och förgyller träffarna!

    

Utställningsträning/Valpträff 2006-01-04

Gina min uppfödare från Östervåla kom ner med sin familj( eller delar av den). Vi passade givetvis på att ha en valpträff eftersom ingen tidigare fått träffa Zolo, Gina var nyfiken på att träffa de andra i kullen också. Vi höll till på Noas ark , det var kallt men mysigt. Gina hade med sig lite grejer från sin butik som såldes, sen grillade vi korv vi en lägereld. Det var kul att så många kom, jag blir så glad. Med på denna träffen var Zolo, Buffy, Leia, Conrad, Jim, Bamses familj ( Bamse var nybadad inför utställningen)...Tack för att ni kom. Sätter in lite bilder nedan. det var mörkt men mysigt. Gina bjöd på utställningsträning=).

                                              

Tack till er som  kom, Tack snälla Gina som höll i underhållningen, Tack till Noas Ark för att vi fick vara hos er!

Valpträff 2005-11-05
 

Valpträffen den 5 November var vi bjudna på valparnas 6 månaders kalas hemma hos syrran Doris i Fjärås. Det blev en favorit i repris ( Det måste ju vara så att vi skötte oss bra den 4 september).

Vi träffades klockan 13.00 och vi alla hade med oss en bukett blommor till Doris familj.

Det var Alfons, Conrad , Bamse, Jim och Doris så klart. VIP-hundar fanns med i form av två svarta blandisar Astrid och En annan som jag glömt namnet på.

Valparna fick jättefina bakelser som Doris matte hade gjort. De var gjorda av leverpastej och korv.  MUMS.

Sedan blev det presenter av Conrads sjysta matte , varsitt tuggben… Men dom fick inte ätas på plats, det fanns nämligen dom som tyckte att dom skulle ha alla benen själva!

Alla tvåbenta fick pajer i olika smaker , sallad och till det öl, vin och läsk.

Till dessert Glass och varm chokladsås och kaffe.

Kalaset varade i tre timmar sen var det dags att tänka på refrängen. Bamses lillmatte skulle på halloweenfest och det var fler som tänkt göra fler trevliga saker under kvällen.

Jag (Maria) åkte rakt hem och satte mig som ett Z i soffan…..Okej jag skrev detta innan jag somnade….

Kul att så många var intresserad av att ställa ut era valpar på Åby. Mer info finns att läsa på bollplanket. Vill ni ha ännu mer info så ring.

Tusen tack återigen för att vi fick komma och tack alla ni som kommer, det är underbart att träffas!

Vi ses snart igen! 

Kramar Maria och Stefan

 


Alfons


Alfons, Bamse & Doris


Conrad & Bamses familjer


Doris & matte


Jim


Trött Jim


Jim & Alfons familjer


Jim, Bamse, Alfons, Doris,Tomas & Anna


Bamse


-


Valparnas bakelser

 

             Tack till Britt-Louise och Tomas för att vi fick komma till er och tack till er härliga valpköpare som kommer=)