Surprise-fest för Stefan 50 år den 13 Augusti kl. 15.00.

Eftersom jag är en smått stressad och förvirrad kvinna med extremt stort behov av kontroll så lägger jag ut denna sidan så att du kan ha koll på vad jag missar =)), det är störthemligt så jag ber sig att vara tyst!!!!

Koitjärve, Scoutkåren Tallinns Fastighetsstiftelse
Bankavägen 73
439 74 Fjärås

Buss: 742 (FÖRLANDA–ÖXARED -) FJÄRÅS–KUNGSBACKA
till hållplats: Banka


Koordinater: 57°27'234"N, 12°15'810"O
med decimal: 57.45390, 12.26350

 

* Om du vill ge en gåva till Stefan så har jag tips på vad han skulle uppskatta. Här är en länk till ett ställe där man kan köpa presentkort:  http://www.liveit.se/

* Vill du vara med och lägga ihop till MC kläder så kontakta Lisbet på telefon :0300 632 81

29 Juni 2011

Planerar för fullt eftersom min älskling fyller 50 i Augusti. har idag varit iväg och påbörjat ett förverkligande av hans pojkdröm. den är riktigt het =))).

31 juni

Gästerna är bjudna, jag är så orolig att glömma någon så jag har bett gästerna tänka till om dom vet någon som borde närvara. Preliminärt idag är 44 gäster inbjudna att delta på festen. Kolla om och vem jag kan ha missat och maila mig i smyg!

2.Lisbeth & Håkan 14.Tobbe & Mia  25.Lotta & Rolf 34.Linda & Hans
4.Susanne & Patrik 16.Tomas & Susanne 27.Elisabeth & Jussi 36.Mats & Lena
6.Janne & Lena 18.Jonny & Mikael 28.Peter Graf 37.Peter Ring
8.Ulf & Barbro 20.Mariana & Anders 29.Pernilla 38.Jocke
9.Markus 21.Linda 30.Tom 39.Nicklas
10.Frida 22.Veronica 32.Annika & Michael 41.Wivi-Anne & Hans
12.Teresa & Fidde 23.Gullvi   43.Veronica & Pekka
       
       
       

5 Juli

Idag fick äntligen Linda tag på den som har hand om uthyrningen av festplatsen. Bokat och klart den 12-14 Augusti.

6 Juli

Alkohol i form av öl och vin till maten är inhandlad. Markus har fixat allt det praktiska och jag det ekonomiska. Klibbat och klart!

7 Juli

Min födelsedag, tack min älskling för alla överraskningar, jag ser fram emot att ge igen med min kärlek och lite till=))), köpte skivor så Markus kan fixa musiken.

9 Juli

Fick veta att det inte fanns musikanläggning på plats. Dags att börja jakten på en sådan!

19 Juli

Stereo fixad, tack snälla Jocke för att du fixar dit din=), Teatern fixad och det känns som att Lisbet har koll på saker och ting, skönt=)

19 Juli

Har bokat pensionatet till hundarna men inser idag att jag behöver få tag i dem då 2 valpar skall stanna. Inte helt 100 på att det är ok att lämna in dom med sin mamma. Börjar få frågor om vad min herre kan vilja ha i present. Där har jag inte den blekaste. Kommer jag på nåt skriver jag in det här.

20 Juli

Stefan på möte hela dagen, planer skall gås igenom lite mer i detalj. Maten, bordsplacering, placeringskorten, tid, musik, vem gör vad? jag behöver er ungar nu! Pensionatet är fixat för alla hundarna.....Jippi!!!, musiklistan är påbörjad, maten är planerad.

5 Augusti

Stefan skulle rest i Onsdags, jag hade planerat hela dan. På tisdagen då jag kom hem från jobbet satt han med hundarna i trädgården. tillbakalutad sa han "det blir ingen resa för mig imorgon, mötet är inställt"....Det kokade inom mig, den jäveln sabbar ännu en dag och nu finns inga rena dagar kvar innan den 13:e. Nåväl, jag och tjejerna drog iväg till Gottskärskrogen, där gjorde vi bordsplaceringen samt lite andra saker kring dukningen. Jag har skrivit ett litet tal till honom, det var visst kotym att göra det för de närmsta, och nu är det gjort. Musiken är fixad, presenten kommer smyckad och klar till platsen. Imorgon skall jag och Lisbet "träna hundar" ( åka till lokalen och reka, samt kolla kläder) skönt att träffa en människa man kan tala högt med i dessa tider. På Onsdag reser vi iväg för att komma hem på fredag, då har Stefan blivit uppbjuden till Tobbe på fiske (inte oplanerat) hehehe....så är jag av med honom. När han kommer hem så är huset tomt och en liten lapp men att klä dig och var klar kl. 15.30...............nu skall bara resten flyta på...skönt att det bara är en vecka kvar för jag är som en tickande bomb med all stress nu, tack alla ni som hjälper till med detta jävelstyg <3 Utan er hade det inte funkat!

11 Augusti

Stefans 50 års dag idag och vår 10 åriga bröllopsdag. Imorgon sticker han iväg på fiske och är borta tills på lördag, det mesta är tajmat och klart förutom allt som skall göras imorgon då såklart men då är han ju borta ;-). Han kommer hem till ett tomt hus på lördag med en lapp att han skall vara klar 15.30. sedan blir han hämtat och kör med förbundna ögon upp till oss =))), vi ses på lördag och håll tummarna för att det inte regnar=). En del har frågat om dresscode, jag har sagt, kom i det du trivs bäst i för det är det viktigaste. välkomna!

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 Kanske har du sett den lilla blåvita vägskylten
mellan Fjärås och Tostared
vid Lygnerns södra strand i Halland
 

skylt
 

Koitjärve, Scoutkåren Tallinns Fastighetsstiftelse
Bankavägen 73
439 74 Fjärås

Buss: 742 (FÖRLANDA–ÖXARED -) FJÄRÅS–KUNGSBACKA
till hållplats: Banka


Koordinater: 57°27'234"N, 12°15'810"O
med decimal: 57.45390, 12.26350

Länk till eniro-karta
Länk till Kungsbackakartan (skiv där in adressen i sökfältet)